Carrièredag

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Carrièredagcommissie 2016-2017
Datum
10 mrt. 2017

De Carrièredagcommissie van de Groningse Farmaceutische Studentenvereniging ''Pharmaciae Sacrum'' organiseert in 2017 wederom een Carrièredag voor vierde-, vijfde- en zesdejaars studenten. De Carrièredagen van voorgaande jaren waren een groot succes en inmiddels vormt de Carrièredag een vast onderdeel in het jaarprogramma van Pharmaciae Sacrum. Komend jaar zal de Carrièredag plaatsvinden op vrijdag 10 maart 2017. Omdat in de laatste fase van de master Farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen vanuit de opleiding niet veel mogelijkheden worden geboden om in contact te komen met bedrijven en beroepsorganisaties is in verenigingsjaar 2008-2009 besloten vanuit de studievereniging Pharmaciae Sacrum zelf een Carrière-event voor masterstudenten te organiseren. De Carrièredag van dit jaar zal alweer de negende editie zijn. 

Veel studenten die bijna klaar zijn met de studie Farmacie beschikken nog over te weinig contacten met collega’s op hun toekomstige werkgebied. Door middel van de Carrièredag kunnen studenten meer vertrouwd raken met de aanwezige bedrijven. 

Anderszijds is deze dag voor bedrijven en beroepsverenigingen een uitgelezen kans om in contact te komen met een nieuwe generatie farmaceuten. Op de Carrièredag wordt uw bedrijf of organisatie de mogelijkheid geboden zich te presenteren aan studenten door middel van onder andere stands, bedrijfspresentaties, worskhops en individuele gesprekken. 

Met ruim 100 deelnemers is de kans groot dat u hier een potentiële werknemer/collega vindt! Naar aanleiding van de afgelopen zeven edities van de Carrièredag hebben dan ook verscheidene studenten en werkgevers elkaar gevonden. Ook dit jaar zullen we de mogelijkheid bieden om succesvolle matches te maken middels het vacaturebord. Op de panelen van dit bord kunnen de bijna-afgestudeerde farmaceuten actuele vacatures van deelnemende bedrijven bekijken en misschien wel hun toekomstige baan vinden. 

Kortom, student, bedrijf en beroepsorganisatie kunnen enorm profijt hebben van deze dag!

De Carrièredag is met ingang van dit jaar verplicht voor zesdejaars farmaciestudenten. 

Aanmelden via de P.S.-website is niet nodig, invullen van dit formulier op de Carrièredagwebsite geldt als aanmelding.

Onze sponsoren