STOF-vergadering

About this event

Category
P.S.-activity
Date and time
May 24, 2016 16:00 - 17:00

Op 24 mei zal er weer een STOF-vergadering zijn. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom in zaal 3219.0223 om mee te praten over zaken die spelen binnen de opleiding. De notulen van de vorige vergadering en de agenda zijn hier te vinden. Heb jij nog klachten of opmerkingen over de afgelopen periode, geef deze dan door via stof@psgroningen.nl of spreek de jaarvertegenwoordiger van jouw jaar aan!

De Docent-van-het-jaarverkiezing is weer geopend! Wie is jouw favoriete docent van 2015-2016? Breng nu je stem uit, zodat hij of zij een plekje op de fotomuur, de wisselbeker en eeuwige roem in de wacht sleept!

Er zullen twee bachelordocenten en twee masterdocenten genomineerd worden. Tijdens de Onderwijsmiddag op dinsdag 7 juni 2016 zullen zij uit gaan maken wie er de 'Bachelordocent van het Jaar' en wie er de 'Masterdocent van het Jaar' wordt! Daarnaast kun je ook dit jaar weer kiezen voor de 'Practicumdocent van het Jaar'.

De winnaars worden na afloop van de Onderwijsmiddag om 17:00 uur in café De Toeter bekend gemaakt. Onder de stemmers zal een taart worden verloot.Stemmen kan hier