Dies Galadiner
About this event
- Category
- P.S.-activity
- Organizer
- Diescommissie 2015-2016
- Date and time
- Feb 6, 2016 19:30 - 22:30
Wat is er nou beter dan in stijl eten voorafgaand aan het gemaskerd bal? Daarnaast hoef je niet meer naar buiten voor het bal, dus kom gezellig met ons dineren en geniet van de leuke toespraken, lekkere wijn en heerlijk eten. Als voorgerecht is er keuze tussen mosterdsoep met zalm, vegetarische tomatensoep met basilicum en carpaccio geserveerd met parmazaanse kaas en pijnboompitten. Voor het hoofdgerecht is er keuze uit een in roomboter gebakken kabeljauw geserveerd met een sinaasappel/basilicum saus, biefstuk van de grill geserveerd met een pepersaus en bladerdeeg gevuld met geitenkaas, vijgen en amandelschaafsel. Tenslotte is de keuze voor het dessert cheescake, panacotta of koffie/thee met een bonbon. We hopen velen van jullie bij ons aan tafel te zien in Huize Maas.
Datum: 6 februari
Tijd: 19:30 uur – 22:30 uur
Locatie: Huize Maas, Vismarkt 52
Kosten: €26,00
Participants
Please login to view all participants