BENU Apothekersopleiding 1

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
The 137th board of G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Datum en tijd
14 nov. 2018 17:30 - 21:00

BENU Apothekersopleiding 1

De Apothekersopleiding is een programma dat bestaat uit drie modules, namelijk: Mens, Markt en Finance. Iedere module bestaat uit twee avonden (14 en 21 november, beide avonden verplicht) voor maximaal 35 personen. Wanneer meer dan 35 mensen zich aanmelden, zal er een loting plaatsvinden op 9 november. In een tijdsbestek van drie jaar, zal elk jaar één van de drie modules behandeld worden om de studenten de mogelijkheid te bieden om in drie jaar een BENU certificaat te halen. Dit certificaat wordt uitgereikt indien de student alle drie de modules heeft gevolgd.

Vorig jaar is de module 'Finance' behandeld. Dit jaar zal de module 'Mens' aan de beurt zijn. In de cursus wordt behandeld hoe jij bent als leider en hoe je effectief kunt communiceren. Verder zullen verschillende communicatiestijlen benoemd worden.  

Beide avonden zullen plaatsvinden van 18.00 uur tot 21.00 uur. Voorafgaand aan beide avonden zal om 17.30 uur een diner plaatsvinden in de reductieruimte (schuin tegenover het P.S.-hok). De workshop zal op 14 november gehouden worden in lokaal 3215.0165 en op 21 november in lokaal 3215.0162.

Note: De activiteit is beschikbaar voor tweedejaars studenten en ouder.  

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren