Facultaire Introductiedag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Eerstejaars Introductie Commissie "EIK" 2018-2019
Datum en tijd
31 aug. 2018 09:00 - 17:00

De Introductiedag is de dag om actief kennis te maken met de opleiding Farmacie, haar studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” en je toekomstige studiegenoten.

De Introductiedag vindt plaats op vrijdag 31 augustus 2018. Om 9:30 uur wordt je ontvangen met koffie en thee in de grote kantine (3211) van het UMCG aan de Antonius Deusinglaan 1. Deze locatie ligt in het centrum van Groningen en is te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neem je lijn 5 (richting. Station Europapark)- Uitstappen bij halte UMCG Noord. 

Om 10:30 uur gaan we van start! Eerst zal er in de Faberzaal het een en ander over de studie Farmacie verteld worden. Ook zullen een aantal commissies en het bestuur van de studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” zich voorstellen. Vervolgens wordt er geluncht, gevolgd door een rondleiding op de faculteit, waar nogmaals een mogelijkheid is om lid te worden van G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”. Wie lid is van de studievereniging kan met korting boeken bestellen en kan daarnaast geweldige activiteiten bijwonen. Tijdens de rondleiding maak je ook je eerste farmaceutische (proef)practicum mee! Tenslotte is er tegen het einde van de middag een borrel in Café ‘de Toeter’ om de middag goed af te sluiten.

’s Avonds kan er lekker gegeten worden met de P.S.-papa’s en -mama’s en vanaf 21.30 uur gaat het feest met als thema "Superheroes" van start.

Handig om mee te nemen naar de Introductiedag:

- (Contant) geld
- Een fiets (erg handig, maar niet noodzakelijk)
- Outfit voor het feest

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren