Ouderdag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Datum en tijd
23 mrt. 2018 12:00 - 17:00

Op vrijdagmiddag 23 maart zal de Ouderdag van Pharmaciae Sacrum plaatsvinden. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor eerstejaars Farmaciestudenten en hun ouders. 

De Ouderdag zal na het college van FTBI (dat om 12:00 uur afgelopen zal zijn) beginnen met een lunch in de hal bij de Keuningzaal. Daarna zullen er praatjes worden gehouden over de opleiding en de studievereniging. Na de pauze zullen jullie in groepen worden opgedeeld en een rondleiding krijgen over de faculteit. Hierbij zal een vakgroep worden bezocht en ook zullen jullie een kijkje nemen bij het tweedejaars practicum van 'Farmaceutische Technologie en Biofarmacie'. Ook zul je samen met je ouders een klein practicum 'Recepteerkunde' volgen. Hier zullen jij en je ouders kennismaken met het maken van bijvoorbeeld zalfjes of een hoestdrank. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Wil jij je ouders graag laten zien wat jij precies studeert en waar jij dagelijks rondloopt, meld je dan aan! Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 5 maart. De kosten voor de Ouderdag zijn €7,- per persoon, inclusief lunch en borrel. Bij het aanmelden kun je maximaal 2 ouders of andere familieleden aanmelden als introducées. 

Let op: er is een maximum van 80 deelnemers. Vol=vol.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren