RijWielPrestatieTocht

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
Liefdadigheid, Ontspanning en Sport Commissie 2017-2018
Date and time
May 26, 2018 09:30 - 20:00

RijWielPrestatieTocht

Op zaterdag 26 mei zal de RijWielPrestatieTocht plaats vinden, de oudste activiteit van onze studievereniging! De Liefdadigheid, Ontspanning en Sportcommissie heeft een prachtige route uitgestippeld door Groningen en ommeland. Tijdens de fietstocht worden de teams uitgedaagd met oudhollandse spellen waarbij P.S.-guldens gewonnen kunnen worden. ’s Middags zullen we een turbulente tijdreis maken door de binnenstad van Groningen waarbij we het mysterie ‘Wie is Bommen Berend?’ gaan ontrafelen. De dag zullen we afsluiten bij de Branderij met een heerlijk diner en een borrel. Tijdens het diner wordt het winnende team bekend gemaakt en ook dit jaar kunnen er weer fantastische prijzen gewonnen worden!

De kosten voor de gehele dag zijn slechts 10 euro, inclusief een lunch, diner en borrel. Schrijf je dus snel in met een team van minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Programma:
10:00 uur: Start fietstocht, vertrek vanaf Chromosomen naast de faculteit.
12:00-13:00 uur: Lunch (verzorgd door de LOS-commissie).
13:00-16:00 uur: Fietstocht met spelletjes.
16:00-18:00 uur: Tijdreis in de binnenstad van Groningen.
Vanaf 18:00 uur: Diner en borrel bij de Branderij.

Bij meer dan 50 deelnemers zal er geloot worden per team. 

Zal ieder team zich ook alsnog willen opgeven bij ons per e-mail (loscommissie1718@gmail.com)? Hier ook graag de dinerkeuze (vlees/vis/vega) en dieetwensen per team doorgeven. 

Participants

Please login to view all participants