Facultaire Introductiedag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Datum en tijd
31 aug. 2017 09:00 - 17:00

Deze dag vindt plaats op donderdag 31 augustus 2017. Om 09:30 uur is de ontvangst met koffie en thee in de hal van het UMCG (A. Deusinglaan 2). Eventueel is er een mogelijkheid om je hier in te schrijven voor de Introductiedag (en het Introductiekamp), wij raden je echter aan dit van tevoren via de site te doen.

Om 10.30 uur gaan we van start! In de Faberzaal zal het één en ander over de studie Farmacie verteld worden. Daarnaast zullen een aantal commissies en het bestuur van onze studievereniging G.F.S.V “Pharma­ciae Sacrum” zich voorstellen. Vervolgens wordt er geluncht, gevolgd door een rondleiding op de faculteit, waar nogmaals een mogelijkheid is om lid te worden van G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”. Wie lid is van de studievereniging kan met korting boeken bestellen en kan daarnaast geweldige activiteiten bijwonen. De boeken kunnen meteen tijdens de rondleiding besteld worden (met korting). Tijdens de rondleiding maak je ook je eerste farmaceutische (proef)practicum mee! Tenslotte is er tegen het einde van de middag is er een borrel in Café ‘de Toeter’ om de middag goed af te sluiten.

’s Avonds kan er lekker gegeten worden met de P.S.-papa’s en -mama’s en vanaf 22.00 uur gaat het feest met als thema “Gangster's paradise: op avontuur in de onderwereld” van start.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren